Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Vadi görücüye çıkıyor

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Kağıthane İlçesi, Arıcılar’da hayata geçirilecek olan Avrupa Konutları Vadi projesinin 2020 yılı içerisinde tanıtımının yapılması planlanmaktadır. 

Projenin ilk etabı 26 bin 648 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilecek. Projede toplam 463 adet konut yer alıyor. 4 konut bloğundan meydana gelen projenin 1. etabında dört farklı daire seçeneğine yer veriliyor. 111 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip projenin 2020 yılı içerisinde lanse edilmesi bekleniyor.

Projenin detayları neler?

Avrupa Konutları Arıcılar olarak da bilinen Avrupa Konutları Vadi projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  olmak üzere toplam dört farklı daire seçeneklerine yer verilecek. Projede yer alan dairelerin alanları ise projenin detaylarının açıklanacağı tanıtımdan sonra belli olacak. Konut projesinde dairelerin dışında ayrıca 9 adet ticari ünitenin yer alması bekleniyor.

Projenin daire tipleri, daire büyüklükleri, teslim tarihi, daire fiyatları, ödeme seçenekleri ile ilgili bilgiler henüz belli değil. 2020 yılı içerisinde yapılacak olan tanıtım ile projenin detayları hakkında daha detaylı bir bilgiye sahip olabileceğiz.

9 milyar 818 milyon 105 bin TL yatırım maliyeti ile gerçekleştirilecek olan projede açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, güvenlik, kapalı otopark gibi ortak alanlar yer alması bekleniyor. Projenin 2023 yılında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Avrupa Konutları Vadi nerede yer alıyor?

Kağıthane Deresi’ne 125 metre, Alibeyköy Barajı’na 3 kilometre, Haliç’e 4,5 kilometre mesafede yer alan proje Merkez Mahallesi, Selçuklu Caddesi, Kağıthane / İstanbul adresinde yer alıyor. Proje ayrıca E-80 İstanbul Çevre Yolu’na, Arıcılar İlköğretim Okulu’na yakın bir mesafede yer alıyor.

Artaş Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, kamu bankalarının konut kredisinde yapılan faiz indirimi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çetinsaya, “Konut satın almayı düşünenleri memnun eden bu karar inşaat sektörüne canlılık, satışlara da yukarı yönlü bir hareketlilik getirecektir. Sektör temsilcileri olarak Haziran ile birlikte Yeni Normal de yarınlara umutla bakarken konut satışlarının da kademeli olarak artacağı aşikar” diye konuştu.

Firma kampanyaya 2 proje ile katıldı

Tarihi indirim fırsatı kampanyasına Artaş İnşaat yaşamın başladığı Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projeleri ile yer aldı. Süleyman Çetinsaya, “Alıcılara yönelik konut alımının kolaylaştığı bu iki projemizde 12 ay ödemesiz, 15 yıl vade ve aylık yüzde 0.64 faiz oranı uyguluyoruz. Ayrıca Avrupa Konutları Atakent 4B projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Markamızın en yenisi olacak ve Arıcılar’da hayata geçirilecek olan Avrupa Konutları Vadi projemizi de yıl içinde lanse etmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.