Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap daire seçenekleri

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap projesinde ön satışlar, başladı. Ümraniye ilçesine konumlandırılan projede, 45’i farklı tipte olmak üzre toplam bin 54 konut inşa edilecek.  İçerisinde 14 adet de ticari ünitenin kurulacağı projedeki konutlar, büyük balkonu ve ferah tasarımda olan diğer birimleriyle öne çıkıyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

Artaş İnşaat tarafından yükleniciliğinin yapıldığı projenin bir odalı ve bir salonlu daire tipleri net 42 metrekare ile net 62 metrekare büyüklükleri arasında. Merkezî bir adrese konumlandırılan projedeki iki odalı ve bir salonlu daire tipleri net 69 metrekare büyüklüğü ile net 102 metrekare büyüklüğü arasında.

Metro istasyonlarına yürüme mesafesinde yer alan projedeki üç odalı ve bir salonlu daireler, net 98 metrekare büyüklüğünden başlayıp net 120 metrekare büyüklüğüne uzanan seçeneklerle sunuluyor.

Ümnraniye’de bulunan projedeki dört odalı ve bir salonlu daireler ise net 136 metrekare büyüklüğü ile net 156 metrekare büyüklüğü arasında bulunuyor.

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap nerede?

İçerisine kafe ve restoranları alan projenin inşa edileceği alan, TEM otoyoluna 1 kilometrelik mesafede yer alıyor.

Alemdağ Caddesi’ndeki proje alanı, E5’e ise 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje alanından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 8,7 kilometrelik, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne ise 13,7 kilometrelik mesafe var. İstanbul’un Anadolu Yakası’na kurulması planlanan proje, Çakmak metro durağına 300 metrelik, Yamanevler metro durağına ise 200 metrelik mesafeye konumlandırıldı.

Proje çevresinin 7 kilometre içerisinde beş adet AVM bulunuyor. Bu alışveriş merkezlerinden biri, proje alanına 550 metre uzaklıkta.

Projenin satış ofisi nerede?

Avrupa Konutları Yamanevler 2. Etap projesinin satış ofisi, “Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 171 Ümraniye / İstanbul” posta adresinde bulunuyor. Çağrı merkezi numarası ise “444 38 25”

Birinci etapta hemen tapu

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin birinci etabında ise satışlar devam ederken satın alınan dairelerin ve tapularının teslimi, hemen yapılıyor.

Taşınmaz Haber