Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Yamanevler 2’nci etabında yüzde 30 peşinat

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin ikinci etaptaki dairelerin satışı, başladı. Yüzde 30 peşinat karşılığında ödeme seçenekleri sunulan projede bin 54 adet konut, 14 adet de ticari alan bulunuyor. Birinci etabındaki daire satışlarının da sürdüğü, projedeki bin 54 adet konut içerisinde 45 farklı daire tipi bulunuyor.

Artaş İnşaat’ın imzasının bulunduğu projedeki ikinci etapta satışlar başlarken ilk etabındaki satılık dairelerin tapu ve anahtar teslimi, hemen yapılıyor. Modern yapısı ve renkli örüntüleriyle estetik site alanına sahip proje, İstanbul’un uğrak yerlerine kısa mesafede ulaşım kolaylığı sunuyor.

Projedeki konut seçenekleri neler?

TEM otoyolunun 1 kilometre uzağında bulunan Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki 1+1 daireler, net 42 metrekare ile net 62 metrekare büyüklükleri arasında bulunuyor. Kafe ve restoranları içerisine dahil eden projedeki 2+1 daire tipleri net 69 metrekare büyüklüğü ile net 102 metrekare değerleri arasında satışa sunuluyor.

Toplu taşıma istasyonlarını çevresine alan projedeki 3+1 daire tipleri net 98 metrekare büyüklüğü ile net 120 metrekare büyüklüğü arasında yer alıyor. Alışveriş merkezlerini çevresine alan projedeki 4+1 donatılı daire tiplerinin alanları ise net 136 metrekare değeri ile net 156 metrekare değeri arasında.

Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki sosyal donatılar

Anadolu Yakası’nda yer alan proje, modern mimarisiyle inşa ediliyor. Birbirinden farklı renkteki çiçeklerin bulunduğu projenin alanında yapay göletler yer alıyor. Site içerisindeki kamelyalar, yürüyüş yolları ve çocuk oyun parkı, proje alanının sosyal donatıları arasında.

Kapalı otoparka sahip olan projede mini futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Projenin satış ofisi adresi ve telefon numarası

Satış ofisine uğrayarak ya da inşaat firmasının çağrı merkezine bağlanarak proje hakkında detaylı bilgi edinmek mümkün durumda oluyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin satış ofisi: Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 171 Ümraniye / İstanbul

Artaş İnşaat Çağrı Merkezi: 444 38 25

Taşınmaz Haber