Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme planı

İstanbul iline bağlı bulunan Ümraniye ilçesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesi hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Artaş İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen projede çalışmaların önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bölgede birçok açıdan öne çıkan proje toplamda 75 bin 100 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesi bünyesinde bin 576 konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje on bir bloktan meydana geliyor. Proje bünyesinde daire, ofis ve dükkanlara yer veriyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Bahsi geçen projedeki konutlar lokasyon itibariyle ilgi görüyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesi İnkılap Mahallesi, Alemdağ Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde tasarlanmış durumda. Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar değişiklik gösterecek şekilde yaşama kazandırıldı. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yer alan konutlara sahip olmak isterseniz 0.99 oranlı banka kredisi kullanabilirsiniz.

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projedeki konutların 2020 Haziran’da teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 444 3825