Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme planı

İstanbul’un Anadolu yakasının en büyük ilçelerinden Ümraniye’de yükselen Avrupa Konutları Yamanevler projesi, 75 dönüm arsa alanı üzerine inşa ediliyor.

11 bloklu projede, 1.672 konut, 38 adet ticari ünite ve ofis blokları mevcut. 1+1’den 4+1’e kadar konut tiplerinin bulunduğu projedeki dairelerin büyüklükleri ise 75 metrekare ila 248 metrekare arasında değişiyor.

Haziran 2020’de sahiplerine teslim edileceği öngörülen Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki daireler, banka kredisine uygun durumda bulunuyor. Projedeki konut fiyatları ise 910 bin TL ila 1 milyon 755 bin TL arasında değişiyor.

Proje, zengin sosyal donatılarıyla da göz dolduruyor. Projede kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness merkezi, güvenlik, kameralı güvenlik, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu gibi sosyal donatı özellikleri bulunuyor.

Proje; Canpark AVM, Hisar Intercontinental Hastanesi ve Yamanevler metro durağına yakın bir konumda yükseliyor. Avrupa Konutları Yamanevler projesi, İnkılap Mah. Alemdağ Cad. Ümraniye/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 38 25