Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bir yıl vade farksız

Artaş İnşaat tarafından ilk etabı tamamlanmış durumda olan Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki yeni konutlar, kampanyayla satılıyor. Adından anlaşıldığının aksine İstanbul ilinin Anadolu Yakası’nda yükselen projedeki evler, 12 aylık ödeme seçeneğine gidildiğinde, vade farkı alınmadan satılıyor.

İlk etabındaki konutların satışının sürdüğü projede, ikinci ödeme planı olarak 60 ay taksitli, yüzde 0,97 oranlı alternatifle ödeme seçeneği sunuluyor. Ümraniye ilçesinde inşa aşamasında olan ve ikinci etapta yer alan evlerin satışları da başlamış durumda.

İlk etabındaki anahtar teslimleri, hemen yapılıyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki daireler

İstanbul’un Anadolu Yakası’nın Ümraniye ilçesine konumlandırılmış durumda olan ve Yamanevler Mahallesi’nde yükselen projedeki 1+1 daireler, 64 metrekare ile 109 metrekare arasındaki değerlerle sunuluyor.

Çok sayıda sosyal donatıya yer ayrılan ve yeşil peyzaj alanının renkli bitkilerle süslendiği projedeki bir odalı ve bir salonlu dairelerin fiyatı, 670 bin Türk lirasından başlıyor. Site alanında, ticari ünitelere de yer verilmekte olan projedeki bir odaya ve bir salona sahip durumda olan konutların fiyatı, 1 milyon 206 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

İki odaya ve bir salona sahip durumda olan 109 metrekare ile 186 metrekare arasındaki değerlere sahip olan konutlar, 1 milyon 83 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 2+1 evlerin fiyatı, 1 milyon 866 bin Türk lirasına kadar uzanıyor.

Projedeki 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri neler?

Lüks donatılara sahip olan Avrupa Konutları Yamanevler projesindeki satılık üç oda ve bir salonlu daireler, 163 ile 203 metrekare aralığında; 1 milyon 544 bin lira ile 2 milyon 363 bin lira arasındaki fiyatlarla satılıyor.

Projedeki 210 metrekare ile 248 metrekare büyüklük değerleri arasında potansiyel alıcılarına sunulan evlerin fiyat aralığı ise 2 milyon 39 bin lira ila 2 milyon 615 bin lira.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde iletişim bilgileri

Satış Ofisi: Yamanevler Mahallesi, Alemdağ Caddesi, No: 171 Ümraniye / İstanbul

Firmanın Çağrı Merkezi Hattı: 444 38 25