Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Avrupa Konutları Yamanevler’de 36 ay sıfır faizle

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Anadolu yakası, Ümraniye’de hayata geçirilen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde satılık daire fiyatları 484 bin TL’den başlıyor.

61 bin 765 metrekare büyüklüğündeki parsel alanı üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Yamanevler projesi 11 blokta toplam 1.672 adet daire, 2 adet ofis bloğu ve 38 adet ticari üniteden meydana geliyor. Projede öncelikli olarak 600 adet daire satışa sunuldu.

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam dört farklı tipte daire seçeneklerinden meydana gelen Avrupa Konutları Yamanevler projesinde daire büyüklükleri ise 75 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiyor.

Avrupa Konutları Yamanevler ne zaman teslim edilecek?

Avrupa Konutları Yamanevler projesinin 2020 yılı Haziran ayı içerisinde tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmesi beklenmektedir.

Avrupa Konutları Yamanevler fiyatları ne kadar?

Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye projesinde satılık daire fiyatları 484 bin TL’den başlıyor 1 milyon 814 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Avrupa Konutları Yamanevler ödeme planı

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde yüzde 30 peşinat ve 36 ay vade, sıfır faiz fırsatı ile daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı sunulan projede kişiye özel ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Avrupa Konutları Yamanevler projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness salonu, güvenlik, kapalı otopark, yürüyüş parkuru, süs havuzu gibi alanlar yer alıyor.

Tel: 444 38 25

Tasinmazhaber.Com