Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupa Yaşam Evleri Güllük satışları başladı

Avrupa Yaşam Evleri Güllük modern yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Muğla’nın Milas İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Kırdağ Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 16 Adet 3 artı 1 ve 84 adet 2 artı 1 villalar bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet bahçeli ve tek katlı 2 artı 1 villa bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 16 Adet 3 artı 1 ve 84 adet 2 artı 1 villalar bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet bahçeli ve tek katlı 2 artı 1 villa bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 villaların büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü ise 110 metrekare olmaktadır. Projedeki 3 adet villaya özel havuz bulunmaktadır. Ayrıca site içerisinde 120 metrekarelik 3 adet yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra siteye ait iskele mevcuttur. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır.

Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Üstelik ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Antre girişinde vestiyer mevcuttur.

Avrupa Yaşam Evleri Güllük konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Milas İlçesi Güllük Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar deniz, doğa ve havuz manzarasına sahiptir.
Avrupa Yaşam Evleri Güllük projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 villaların fiyatı 1 milyon TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 494 67 73 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version