Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupark Hayat fiyat listesi

Cihan İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası, Başakşehir İlçesi’nde inşa edilen Avrupark Hayat projesinde kalan son dairelerin satışları devam ediyor. Satışlar devam ederken diğer taraftan da Avrupark Hayat fiyat listesi yeniden güncellendi. Emlak Konut tarafından başlatılan kampanya kapsamında konut projesinde liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Avrupark Hayat proje özellikleri

Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat’ın deneyimli ellerinden çıkıp alıcısına hayatın yeşilini ve kırmızısını vaat ediyor. 41 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen projede 3 ile 13 katlı toplam 13 konut bloğundan meydana geliyor. Konut projesinde toplam 1.095 adet daire yer alırken ayrıca 89 adet de ticari ünite yer alıyor.

Projenin daire seçenekleri arasından alıcıya 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler beklerken; Yüzde 37 oranlı tamamlama sağlayan Avrupark Hayat konutları İstanbul Havalimanı ve TEM otoyolu gibi belli başlı önemli projelere komşuluk yapmaktadır. Projedeki 1+1 tip dairelerin büyüklükleri 74.14 metrekare ile 104.21 metrekare arasında değişiyor. 2+1 tip dairelerin büyüklükleri 125.25 metrekare ile 179.42 metrekare arasında değişiyor. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri ise 164.90 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor.

Projedeki kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi önemli spor aktiviteleri yaşam sakinlerini beklemekte. Ayrıca fitness salonları, pilates salonları ve yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odaları ve Türk hamamı karşılıyor.

Projede yer alan ulaşım imkânları

Avrupark Hayat projesi, TEM Otoyolu ve yeni yapılması beklenen Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yollarının hemen üzerinde, Bahçeşehir’e ise 5 dakikalık bir mesafede yer alıyor. Beklenen Kanal İstanbul Projesi’ne yakınlığı ile dikkat çeken proje İstanbul Havalimanı’na kısa bir sürede ulaşmanızı sağlıyor. 30 kilometrenin bağlantı yolları sayesinde ayaklarınızda akmasına izin verecek; planlanan metro hattına 3.5 kilometre yakınlığa sahip olmanın keyfini yakınlarınızda hissedeceksiniz.

Ayrıca Avrupark Hayat projesi Şehir Parkı, Bahçeşehir Atatürk Lisesi, Bahçeşehir Koleji, Hadımköy Gişeler, Mobilyacılar Sitesi, Okyanus Koleji, Akbatı AVM, Esenyurt Gişeler gibi belli başlı alanlara da yakındır.

Avrupark Hayat fiyat listesi

  • Projede 74.14 metrekare ile 94.88 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1 tip satılık daire fiyatları 450 bin TL’den başlıyor.
  • 117.46 metrekare ile 208.02 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1 tip satılık daire fiyatları 650 bin TL’den başlıyor.
  • 157.21 metrekare ile 211.93 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 3+1 tip satılık daire fiyatları 970 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 4+1 dairelerin satışları tamamlanmış durumda.

Projede bulunan aktif kampanya

Emlak Konut tarafından başlatılan Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı elde etmiş oluyorsunuz. 25. ayda yüzde 15 oranında bir ara ödeme yapılıyor. Kalan yüzde 80 oranındaki tutar için kredi ödemesi ise 3. yılın başında başlatılıyor. Projede ayrıca yüzde 10 indirime fırsatı sunuluyor.

Tel: 0212 607 07 97