Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Avrupark Hayat konutları yüzde 5 peşinatla

Avrupark Hayat konut projesi İstanbul, Beşiktaş’ta sizi hayatın tüm renklerine ulaştırmak için bekliyor. Emlak Konut GYO güvencesi altında kampanyada yer alan Bahçekent merkezli proje; yüzde 10 satış bedeli üzerinden ön ödemeli yüzde 5 peşinat ile sizleri ev sahibi yapacak.

Avrupark Hayat proje özellikleri

Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat’ın deneyimli ellerinden çıkıp alıcısına hayatın yeşilini ve kırmızısını vaat ediyor. Neredeyse hayatın tüm renklerini size katacak olan nizami konutlarda birbirinden seçenekli daire tipleri yer almaktadır. Daire seçenekleri arasından alıcıyı 1+1, 2+13 3+1, 4+1 daireler beklerken; konut projesinde toplamda 1095 konut ve 89 ticari alan bulunuyor. Yüzde 37 oranlı tamamlama sağlayan Avrupark Hayat konutları İstanbul Havalimanı ve TEM otoyolu gibi belli başlı önemli projelere komşuluk yapmaktadır.

41 bin metrekare üzerinde hayat bulan konutlarda birbirinden çeşitli sosyal donatılar her yaşın zevklerine hitap edecek. Bunlardan kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu gibi önemli spor aktiviteleri yaşam sakinlerini beklemekte. Ayrıca günün yorgunluğunu bedeninizden kolayca atabilmek adına konut donatıları içerisinde her bireyi sauna, buhar odaları ve Türk hamamı karşılıyor.

Günün başından sonuna kadar arzuya göre fitness salonları, pilates salonları ve yürüyüş salonlarını kullanabilir veyahut çocuk oyun alanları üzerindeki ailece vakit geçirebilirsiniz.

Avrupark Hayat güncel fiyat listesi için tıklayınız..

Projede yer alan ulaşım imkânları

Avrupark Hayat projesi, TEM Otoyolu ve yeni yapılması beklenen Kuzey Marmara Otoyol bağlantı yollarının hemen üzerinde yer alıyor. Böylece konut sakinleri işe gitmek üzere yola çıktıklarında herhangi bir trafik engeline takılmayacak. Sizleri adete İstanbul’un merkezinden alıyor ve Ege’nin şirin, sakin konutlarına götürüyor… En hızlı ve güvenli yolların hemen kapınızda olduğu alan aynı zamanda Bahçeşehir’e 5 dakikalık bir mesafede yer almakta. Beklenen Kanal İstanbul Projesi’ne yakınlığı ile dikkat çeken konutlar; sizlerin hizmet hayatına başlayan 3. Havalimanı’na kısa bir sürede ulaşmanızı sağlıyor. 30 kilometrenin bağlantı yolları sayesinde ayaklarınızda akmasına izin verecek; planlanan metro hattına 3.5 kilometre yakınlığa sahip olmanın keyfini yakınlarınızda hissedeceksiniz.

Ayrıca sadece bu ulaşım imkânlarıyla sınırlı kalmayan Avrupark Hayat projesi; Şehir Parkı, Bahçeşehir Atatürk Lisesi, Bahçeşehir Koleji, Hadımköy Gişeler, Mobilyacılar Sitesi, Okyanus Koleji, Akbatı AVM, Esenyurt Gişeler gibi belli başlı alanlara da yakındır.

Projede bulunan aktif kampanya

Avrupark Hayat konutları üzerinden ev sahibi olmak artık çok kolay. Cihan İnşaat’ın tüm deneyimleriyle ortaya çıkan bu eşsiz yapılar Emlak Konut güvencesi altında görücüye çıkıyor. Kampanya dahilinde yer alan projenin satış bedeli yüzde 10 indirime uğrarken, ön ödeme koşulunu sizlere sunmaktadır. Sadece yüzde 5 oranlı bu ödemeden sonra evin diğer kalan borçları için 3. yılı bekleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: 0212 607 07 97