Kategoriler
Proje Haberleri

Avrupark Hayat nerede

İstanbul iline bağlı bulunan Esenyurt ilçesinde Avrupark Hayat projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Cihan İnşaat ve Konut Yapı imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Bahsi geçen proje bünyesinde dairelerin yanı sıra dükkanlar da barındırıyor. Böylelikle söz konusu olan proje bölgedeki daire ihtiyacının yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde inşa ediliyor.

Avrupark Hayat projesi bünyesinde bin 95 adet konut barındıracak şekilde inşa ediliyor. Proje otuz bir katlı olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Söz konusu olan projedeki konutlar Sanayi Mahallesi’nde bulunuyor. Avrupark Hayat projesi Hadımköy Hoşdere Yolu, Bahçekent 5. Etap’ta yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Avrupark Hayat projesinde bulunan konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde düzenlenmiş durumda. Projede bulunan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tiplerinden oluşacak şekilde inşa ediliyor. Konutların büyüklükleri ise 75 metrekare ile 206,8 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen 1+1 konutlar 353 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Avrupark Hayat projesinde bulunan 2+1 dairelerin fiyatları 530 bin TL’den başlıyor. Projede yer alan 3+1 daireler de 668 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 959 bin TL’den başlıyor.

Bahsi geçen konutların 2021 yılı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.