Kategoriler
Proje Haberleri

Ay Konutları Eskişehir Batıkent’te Yükseliyor

Eskişehir İli, Tepebaşı İli, Batıkent Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Aydoğanlar İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Ay Konutları Eskişehir konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır?

Proje Özellikleri Neler?

Eskişehir konut projesi, Batıkent Mahallesi’nde yer alan 2 bin 357 metrekare büyüklüğündeki inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 2 konut bloğu ve toplam 12 daireden meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede daireler dışında 4 adet ticari alan da yer almaktadır.

Batıkent konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler brüt 165, net ise 135 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Ay Konutları Eskişehir projesinde yer alan daireler yerden ısıtma, ankastre set, cam balkon, portmanto mobilyaları gibi olanaklar barındırmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diyafon, her odaya uydu sistemi gibi imkanlara da sahiptir. Site içerisinde yeşil peyzaj alanları, kameralı güvenlik sistemi ve otomatik kapılı kapalı otopark imkanı da bulunmaktadır.

Ay Konutları Eskişehir Daire Fiyatları Ne Kadar?

Batıkent konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 990 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Ay Konutları Eskişehir konut projesi Batıkent Mahallesi, Cemşit Sokak’ta yer almaktadır. Proje konum gereği ulaşım alanları ve diğer ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0222 230 64 96 ve 0533 818 34 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version