Kategoriler
Proje Haberleri

Ay Yapı Ihlamur Konakları satışları başladı

Ay Yapı Ihlamur Konakları projesi modern mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ay Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3,5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3,5 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 191 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 154 metrekare olmaktadır. Projenin zemin etüdü yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca yeşil alan, geniş peyzaj alanları, süs havuzları ve barbeküler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun parkı, kamelyalar, Türk hamamı, sauna ve kapalı yüzme havuzu bulunmaktadır.

Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca bu daireler yerden ısıtma sistemine sahiptir. 2 adet banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Lüks ve kullanışlı yapıda giyinme odası bulunmaktadır. Birinci sınıf duvar kağıtları uygulanmaktadır. Ayrıca birinci sınıf laminant parke döşenmektedir. Dekoratif asma tavan uygulanmaktadır. Yüksek güvenlikli çelik kapı yapılmaktadır.

Ay Yapı Ihlamur Konakları konumu hakkında

Proje, Diyarbakır’ın  Kayapınar İlçesi Talaytepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi, market ve park bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Projenin konumu anayol ve caddeye yakın olup toplu taşıma olarak otobüs kullanabilirsiniz.

Ay Yapı Ihlamur Konakları fiyatları ne kadardır?

Ay Yapı Ihlamur Konakları projesinde fiyatlar bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 191 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 850.000 TL ile 975.000 TL arasında değişmektedir.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (532) 408 53 94 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version