Kategoriler
Proje Haberleri

Aya Sarıyer projesinin iskanı alındı

İstanbul, Sarıyer konut projesi Yapıkur firması tarafından hayata geçirilmiştir. Konut projesi İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesinde inşa edilmiştir. İskanlı projede daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Aya Sarıyer konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesinde yer alan 11 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Arsa üzerinde hayata geçirilen konut projesi 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. Ayrıca proje kapsamında toplam 83 adet konut ve 7 adet ticari birim yer almaktadır.

Proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Konut projesine 7/24 güvenlik sistemi, kapalı otopark, misafir otoparkı, su deposu, jeneratör gibi olanaklar mevcuttur. Ayrıca fitness salonu, sinema salonu, çok amaçlı salon, yürüyüş alanları, eğlence merkezleri gibi sosyal olanaklar da site içerisinde yer almaktadır. Market, kafe ve daha fazlası da proje kapsamında hayat bulmaktadır.  Aya Sarıyer konut projesi kapsamında 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer verilmiştir. Daire büyüklükleri ise brüt 62 metrekare ile 84 metrekare arasında değişmektedir.

Aya Sarıyer Daire Fiyatları Ne Kadar?

Sarıyet konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları 1 milyon 734 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 62 metrekare ile 74 metrekare arasında büyüklüklere sahip olan 1+1 tip daireler 1 milyon 734 bin TL ile 2 milyon 483 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi, Sarıyer Zekeriyaköy Mahallesinde yer almaktadır. Aynı zamanda Koç Üniversitesi Batı Yurduna 500 metre mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 444 68 69 ve 0532 207 12 86 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version