Kategoriler
Emlak Haberleri

Ayazma Plus’ta yüzde 30 peşinatla

Yıltaş Yapı tarafından İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi’nde hayata geçirilen Ayazma Plus projesinde yüzde 30 peşinat ödeyerek daire sahibi olma fırsatı elde ediyorsunuz.

9 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip arsa parseli üzerinde inşa edilen Ayazma Plus Beylikdüzü projesi 9 blokta toplam 110 adet daire ve 20 adet ticari üniteden meydana geliyor.

3+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks tipindeki dairlerin yer verildiği Ayazma Plus Beylikdüzü projesinde en küçük daire alanı 125 metrekare olarak tasarlanırken en büyük daire alanı ise 240 metrekare olarak tasarlandı.

Ayazma Plus fiyatları ne kadar?

2018 yılı Mart ayı içerisinde tamamlanıp daire sahiplerine teslim edilmesi planlanan Ayazma Plus Evleri projesinde daire fiyatları ise 530 bin TL’den başlıyor 750 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Ayazma Plus ödeme planı

Ayazma Plus projesinde yüzde 30 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 30 oranındaki tutar teslime kadar vadelendiriliyor. Kalan yüzde 40 oranındaki tutar için bak kredili olarak ödeme fırsatı sunuluyor. Ayrıca firma bünyesinde 18 vade ve yüzde sıfır faiz oranlı ödeme seçeneğinde sunuluyor.

5 bin metrekare özel peyzaj alanına sahip Ayazma Plus Beylikdüzü projesinde kapalı otopark, güvenlik, spor salonu, sauna, yüzme havuzu, hamam, süs havuzları, kamelya, çocuk oyun parkı gibi alanlar yer alıyor.

Ayazma Plus nerede?

Ayazma Plus projesi İstanbul, Beylikdüzü, Kavaklı Mahallesi’nde yer alan Marmara Caddesi ile Bağlar Caddesinin kesiştiği köşede yer alıyor.

Tel: 0544 385 88 02