Kategoriler
Proje Haberleri

Aybahar Pelitli 2 daireleri satışa çıktı

Aybahar Pelitli 2 projesinin daire seçenekleri Aygün İnşaat kalitesi ile satışa çıktı. Birbirinden farklı fiyat değerlerine sahip olan 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler pek çok özelliğe sahiptir. Bu dairelerin hepsinde ebeveyn banyosu, fiber internet altyapısı, jeneratör sistemi ve duman sensörü (yangın alarmı) mevcuttur. Ayrıca ebeveyn banyosu, duvar içi ses yalıtım malzemesi ve ısıcam pencereler ise ortak detaylardandır.  Dairelerin sahip olduğu ölçüler ise şöyledir:

  • 2 + 1 Odalı daireler: Brüt 121 metrekare – Net 91 metrekare
  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 181 metrekare – Net 148 metrekare
  • 4 + 1 Odalı daireler: Brüt 199 metrekare – Net 162 metrekare

Teslimlerine yaklaşık olarak 6 ay kalan bu konutlar, site içinde pek çok imkana sahiptir. Kapalı otopark, açık otopark ve misafir taşıtları için ayrıca tasarlanmış bir başka açık otopark bunların başında gelir. Ayrıca yürüyüş ve koşu yapılabilecek geniş alanlar da vardır. Çocukların rahatça oyun oynayabileceği park, site sakinlerinin açık havada oturmasını sağlayan kamelyalar da mevcuttur.

Dairelerin konumu nasıldır?

Alıcılarını bekleyen bu daireler, Trabzon Pelitli satılık daire türleri arasındaki en güzel konumlu dairelerdendir. Bununla birlikte, Rize Caddesi yakınlarında yükselen bu konutlar sahil bölgesindedir. Pelitli Aile Sağlığı Merkezi, Özel İlke Birey Ortaokulu ve Pelitli 75. Yıl Ortaokulu gibi yerlere yakın olmanın dışında, Avrasya Üniversitesi yalnızca 5 dakikalık mesafededir.

Aybahar Pelitli 2 satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu proje kapsamındaki tüm daireler konut kredisine uygundur. Aybahar Pelitli 2 satılık daire fiyatları ise genel olarak şunlardır:

  • 2 + 1 Odalı daireler: 450 bin TL
  • 3 + 1 Odalı daireler: 680 bin TL – 700 bin TL
  • 4 + 1 Odalı daireler: 680 bin TL – 730 bin TL

Ayrıca daha detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler için irtibat numarası: 0 532 480 99 52

Exit mobile version