Kategoriler
Proje Haberleri

Ayça Villaları Urla – Kuşçular’da yükseliyor

Zigana Mimarlık Ayça Villaları Urla projesi ile İzmir’e yeni konutlar kazandırıyor. Brüt 180 metrekare – net 150 metrekare ölçülere sahip olan villalar 6 bin metrekarelik bir site içerisindedir. Tamamı müstakil olan konutların müstakil girişi ve dolayısıyla müstakil bahçeleri mevcuttur. Bu bahçelerde yüzme havuzu ve tam 2 araç kapasiteli özel otoparklar vardır. Ortak kullanım alanlarında 7 / 24 kayıt yapmakta olan kamera sistemi bulunur. Ayrıca bu müstakil villaların peyzaj tasarımı profesyonel düzeydedir.

Ayça Villaları nasıl özelliklere sahiptir?

Villaların iç özellikleri arasında görüntülü diyafon sistemi, akıllı ev sistemi, elektronik panjurlar, ses yalıtımına sahip duvarlar ve geniş erzak bölmeleri mevcuttur. Klima altyapısı da villaların en önemli teknik özellikleri arasıdnadır. Ayrıca her bir villa ankastre mutfak eşyalarına sahiptir. Klasik olarak şöminesi de bulunan bu villalar, müstakil bahçelerindeki su deposu sayesinde su kesilmelerinden hiç etkilenmeyecektir.

Ayça Villaları Urla ilçesinin nasıl bir konumundadır?

Bu villalar, İzmir’in yaklaşık 70 bin nüfusa sahip olan Urla ilçesinde yükselmektedir. Kuşçular Mahallesi’nin 8016. Sokak’ı üzerine kurulan site alanı, sessiz ve güvenli bir lokasyona sahiptir. Ayrıca İzmir – Çeşme Otoyolu’na ulaşım sadece 10 dakika sürmektedir. Villaların en yakınında ise iki eğitim kurumu ve bir sağlık kurumu yer alır. Bunlar Kuşçular İlkokulu, Kuşçular Ortaokulu ve Kuşçular Sağlık Evi’dir. Bununla birlikte Ayça Villaları adlı projenin gerçekleştiği alan, Urla ilçesinin güneyindedir. Bu bölge, ilçede nüfus yoğunluğunun az olduğu son derece gürültüsüz bir bölge durumundadır. Ayrıca sahil bölgesi, villaların yer almakta olduğu bölgeden pek uzakta değildir. Urla ilçe merkezine ulaşım ise kısa sürer. Ayrıca İzmir’in diğer pek çok bölgesine sorunsuz olarak ulaşmak da mümkün durumdadır.

Ayça Villaları hakkında detaylı bilgi nasıl alınır? Zigana Mimarlık firmasının iletişim bilgileri nelerdir?

İzmir – Urla satılık villa seçenekleri arasındaki konutlar yoğun ilgiye sebep olmuştur. Bundan dolayı Zigana Mimarlık ile irtibata geçme taleplerinde artış görülmektedir. Ayça Villaları Urla projesi hakkında detaylı bilgi almak için; 0542 201 44 86 ya da 0232 743 44 85 numarasına ulaşmak mümkündür.

Buna benzer konut projelerini merak ediyorsanız lütfen BURAYA tıklayınız…