Kategoriler
Proje Haberleri

Aydın Efeler Umurbey Villaları satışta

Aydın İli, Efeler İlçesi, Umurlu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje İlmek İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks tripleks villaları ile dikkat çekmektedir. Aydın Efeler Umurbey Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Efeler konut projesi Umurlu Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 8 adet villadan meydana gelmektedir. Projedeki villalar akıllı ev sistemine sahiptirler. Böylece uzakta dahi olsanız evinizi telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca villalarda vestiyer, kiler, panjur, teras, barbekü, görüntülü diafon, jakuzi gibi donanımlar da yer almaktadır.

Villa projesinde villaların müstakil bahçesi, müstakil otoparkı bulunmaktadır. Aynı zamanda her villanın ortalama 100 metrekarelik özel bahçesi de yer almaktadır. Site içerisinde kamera sistemi, otopark, su deposu, hidrofor, kamera sistemi gibi olanaklar da bulunmaktadır. Aydın Efeler Umurbey Villaları konut projesinde villaların inşası tamamlanmakta olup projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 4+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villalar brüt 315 metrekare alana sahiptir.

Aydın Efeler Umurbey Villaları fiyatları ne kadar?

Aydın konut projesinde yer alan villaların fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 1 milyon 690 bin TL’den başlamaktadır. Projenin 2022 yılı başında teslim edilmesi planlanmaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Aydın’ın Umurlu Mahallesinde çok nezih ve sakin bir alan içerisinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda yeni yapılacak stadyuma komşu, Aydın Forum AVM’ye de 7 km mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0546 510 49 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…