Kategoriler
Proje Haberleri

Aydın Konakları Konya satışları başladı

Aydın Konakları Konya projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Konya Meram’da bulunan proje Maver İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 170 metrekare ile 190 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü de 170 metrekare ile 190 metrekare olmaktadır. Mimari akustik projelendirme yer almaktadır. Proje deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Site içerisinde 7/24 özel güvenlik hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca sitede çocuk oyun parkı bulunmaktadır. Konutlar bireysel ısıtma sistemi ve yerden ısıtma sistemine sahiptir. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Aydın Konakları Konya konumu ve fiyatları hakkında

Aydın Konakları Konya projesi Konya’nın Meram İlçesi Kovanağzı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın konumdadır. Şehir merkezine 5 kilometre, Meram Belediyesi’ne 3 kilometre ve Mevlana Müzesi’ne 5 kilometrelik bir mesafede konumlandırılmıştır.
Bu projedeki fiyatlar büyüklüğüne göre, bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 735.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 190 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 845.000 TL ile 875.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (332) 357 14 42 veya 0 (535) 636 19 08 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…