Kategoriler
Proje Haberleri

Aydoğan Konutları Eskişehir Odunpazarına Soluk Getiriyor

Eskişehir İli, Odunpazarı İli, Sümer Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Aydoğanlar İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Aydoğan Konutları Eskişehir konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır?

Proje Özellikleri Neler?

Eskişehir konut projesi, Sümer Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 6 konut bloğu ve toplam 48 daireden meydana gelmektedir. Odunpazarı konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 4+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 4+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 182 metrekare ile 202 metrekare arasında değişmektedir.

Aydoğan Konutları Eskişehir konut projesinde yer alan daireler yerden ısıtma, ankastre set, cam balkon, portmanto mobilyaları gibi olanaklar barındırmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diyafon, her odaya uydu sistemi gibi imkanlara da sahiptir. Site içerisinde yeşil peyzaj alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sosyal alanlar ve hobi bahçesi gibi sosyal alanlar da bulunmaktadır. Ayrıca otomatik kapılı otopark ve 7/24 kameralı güvenlik sistemi imkanları da mevcuttur. Güvenlik kulübesi yer alan site güvenlikli olması ile oldukça güvenli bir yaşam sunmaktadır.

Aydoğan Konutları Eskişehir Daire Fiyatları Ne Kadar?

Odunpazarı konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 1 milyon 638 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 182 metrekare büyüklüğe sahip 4+1 tip daireler 1 milyon 638 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

202 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip daireler ise 1 milyon 818 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Aydoğan Konutları Eskişehir konut projesi Kızılyer Sümer Mahallesi, Yörükoğlu Sokak’ta yer almaktadır. Proje konum gereği ulaşım alanları ve diğer ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0222 230 64 96 ve 0533 818 34 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version