Kategoriler
Proje Haberleri

Aydoğdu Kıbrıs Villaları satışa devam ediyor

Aydoğdun İnşaat’ın başlatmış olduğu ‘Aydoğdu Kıbrıs Villaları’ projesi hız kaybetmeden etaplarını arttırmaya devam ediyor. Villaların yer aldığı konut projesi 3. ve 4. Etabını tamamlamış bulunmaktadır. Hedef yaş aralığını herkese hizmet olarak seçen ve 7’den 70’e hitap etmeyi hedefleyen bu proje alıcısını sevindirmeyi kendine görev seçti.

Aydoğdu Kıbrıs Villaları proje özellikleri

Kocaeli İzmit Tüysüzler’de B konut segmentine sahip 2 katlı yapılar toplam 114 daireyi barındırmaktadır. Anahtar tesliminin hemen olarak belirlendiği konut projesi 8 bin 500 metrekarelik bir alan üzerine konumlandırılmıştır.

Boyutlarını 80 metrekare üzerinden başlatılan daireler yapısı gereği villa olarak planlandı. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleriyle bizleri karşılayan proje; aynı zamanda her villanın kendi alanında yeşilliklerle süslü bahçeleri planlamasında bulundurmaktadır. Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Kampüsü’nün yanı başında yer alan konutlar konumu itibariyle iyi bir yatırım merkezi olabilir.

Projede yer alan sosyal donatılar nelerdir?

Yetişkinlere ve çocuklara özel ayrı yüzme havuzlarının yanı sıra kapalı yüzme havuzu da bulunmaktadır. Her villanın kendine ait bahçesi bulunmakla birlikte alanları 150 ila 350 metrekare arasında değişim gösteriyor.

Asansörlü villa seçenekleriyle gözleri dolduran konut projesinde aynı zamanda pek çok hizmet bulunmaktadır. Soyunma, Duş-Wc, Fitness Salonu, Squash, kafetarya, Snack Bar, market ve kuaför sizleri hazır olarak beklemekte.

Türk hamamı ve sauna gibi belli başlı mekanlara tropik jakuzi, buhar odası, şok kovası ve kar çeşmesi eklenmiştir. Vitamin bar, çocuk oyun parkları, site içerisinde özenle yapılmış aydınlatma sistemine sahip yürüyüş yollarıyla alıcıyı şaşırtmaya devam ediyor.

Tüm bunlara Merkezi Tv Uydu sisteminin eklenmesi, site içi açık ve kapalı otopark yerleri sizlere kendinizi özel hissettirecek. Ayrıca şehir merkezine olan mesafesi sadece 5 dakika olduğu için hiçbir şeyden mahrum kalmayacaksınız.

Projede yer alan konut fiyatları nelerdir?

Her isteğe uygun üretilmiş daireler 385 bin TL’den başlattığı fiyatları seçeceğiniz konuta göre 435 bin TL’ye yükseltmektedir. Sadece bir yatırım aracı olarak satın almak isterseniz 2 bin 500 TL’den kira getirisine sahip olabilirsiniz. 2018 itibariyle teslime başlayan konutlardan birine sizlerde sahip olmak isterseniz tek yapmanız gereken aşağıdaki numarayı aramaktır.

Detaylı bilgi için: 

0 262 322 41 96