Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Country hemen teslim

İstanbul ilinin Sancaktepe ilçesinde Aydos Country projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje Sinpaş GYO firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje modern mimarisi ve geniş yaşam alanları ile dikkat çekiyor. Bahsi geçen proje yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım daha öne çıkan Aydos Country projesi beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Söz konusu olan proje zaman sıkıntısı olan konut alıcılarına da avantaj sağlıyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje bünyesinde 900 konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Söz konusu olan projedeki bloklar 12 katlı olacak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutlar daire tiplerine göre farklılık gösterecek büyüklüklere sahip. Söz konusu olan projedeki konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipinde inşa edilmiş durumda. Aydos Country projesinde yer alan 1+1 konutlar 117 metrekare ve 121 metrekare olarak tasarlandı. Bahsi geçen proje kapsamında hayata geçirilen 2+1 konutlar ise 108 metrekare büyüklüğe sahip. Projede bulunan 3+1 konutlar da 129 metrekare ile 208 metrekare arasında farklılık gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların büyüklükleri ne kadar?

Projede bulunan konutların büyüklükleri daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre farklılık gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Aydos Country projesinde bulunan 1+1 konutlar 548 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutların fiyatları ise 757 bin TL’den başlıyor. Söz konusu proje kapsamında hayata geçirilmiş olan 3+1 konutların fiyatları da 1 milyon 81 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 0212 948 25 61