Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Konakları projesinde fiyatlar

İstanbul’un Anadolu yakasındaki Sultanbeyli ilçesinde, Beyaz İnşaat-Çiftkurtlar firmaları tarafından inşa edilen Aydos Konakları konut projesi, toplam 91 adet daireden oluşuyor.

4 bloktan oluşan konut projesindeki her blok, 6 katlı olarak hayata geçirildi. Projede 2+1 tipte ve 4+1 tipte daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 2+1 tipteki dairelerin büyüklükleri, 108 metrekare ila 125 metrekare arasında bulunuyor. Projedeki 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 181 metrekare ila 188 metrekare arasında.

Konut projesi sahiplerine hemen teslim edilebiliyor.

Aydos Konakları projesi fiyatları

Projedeki 2+1 tipteki konutlar, 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projedeki 4+1 tipteki daireler 410 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede inşaat şirketi bünyesinde taksitlendirme yaparak ve ipotek kredisi programından faydalanarak konut sahibi olunabiliyor.

Aydos Konakları projesi sosyal donatıları

Projede fitness salonu, kapalı çocuk oyun salonu, kafeterya, toplantı salonu, güvenlik, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatılar mevcut.

Asansörlü olan konut projesinde, ısınma sistemi olarak kombi yer alıyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak yapılan konut projesinde, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapıldı.

Konut projesi nerede?

Konut projesi, Aydos Ormanı’na yakın bir konumda. Proje, E-80 otoyoluna da 3 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Aydos Konakları projesi, Mehmet Akif Mahallesi, Halil İbrahim Cd. No: 53, 34920 Sultanbeyli/İstanbul adresinde hayata geçiriliyor. Konut projesi ile ilgili bütün detaylı bilgilere 0532 604 40 48 numaralı telefonu arayarak ulaşılabiliyor.