Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Land hemen teslim

İstanbul ilinin Pendik ilçesinde Aydos Land projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje MS Mega Yapı İnşaat imzası ile inşa edilmiş durumda. Projede yer alan konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu sayede bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan projedeki konutların çalışmaları tamamlanmış vaziyette.

Söz konusu olan proje bu kapsamda beklemek istemeyen alıcıların ilgisini çekiyor. Bunun yanı sıra projedeki konutlar zaman sıkıntısı olan alıcılara da avantaj sağlıyor. Söz konusu olan proje on katlı bloklardan meydana geliyor. Bahsi geçen projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da bulunuyor. Aydos Land projesi bünyesinde 600 adet konut barındıracak şekilde planlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan projedeki konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Aydos Land projesinde yer alan konutlar 1+1’den 4+1’e kadar farklılık gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Projede bulunan konutların büyüklükleri ise 77 metrekare ile 243,48 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan projedeki konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Aydos Land projesinde yer alan 1+1 konutlar 319 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutlar ise 435 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutların fiyatları ise 608 bin 414 TL’den başlıyor. Projedeki 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL’den başlayarak alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 06 46