Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Panorama Kartal çok özel fırsatlarla satışta!

Aydos Panorama Kartal konut projesi adalar ve deniz manzarası ve konforlu evleri ile sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Kartal İlçesinde yükselen proje Ödül Yapı ve Honeyhome firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda ailelerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan bu dairelerin satışları devam etmektedir. Konut projesi üç konut bloğundan meydana gelmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kartal İlçesi Hürriyet Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilmektedir. Proje 3 konut bloğundan meydana gelmekte olup İstanbul Adaları ve deniz gören dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Aydos Panorama Kartal projesi şehrin içerisinde olsa dahi, sizlere yemyeşil bahçeler içerisinde bir yaşam sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri duvar kağıdı, vestiyer, mobilya gibi özelliklere sahiptir. Konut projesi sosyal donatılar açısından da oldukça zengindir. Site içerisinde fitness salonu, basketbol sahası, sosyal alanlar oyun parkı, sauna gibi sosyal alanlar mevcuttur. Ayrıca kapalı garaj, otopark, kapıcı, güvenlik, kamera sistemi gibi hizmetleri de bulunmaktadır.

Kartal konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler 125 metrekare, 3+1 tip daireler ise 145 metrekare alana sahiptir. Dairelerin inşaatı ve satışlar devam etmektedir.

Aydos Panorama Kartal konumu ve fiyatları hakkında

Aydos Panorama Kartal konut projesi, Yeni İstanbul’un merkezi haline gelen Kartal’da yükselmektedir. Ayrıca proje konumu itibariyle Metroya 15 dakika, AVM’ye 30 dakika, TEM Otoyolu’na 25 dakika mesafededir.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden 125 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip dairelerin fiyatları 780 bin TL’den başlamaktadır.

Brüt 145 metrekare alana sahip 3+1 daireler ise 820 bin TL ile 1 milyon 250 bin TL arasında fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0552 309 38 34 ve 0216 309 38 34 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version