Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Panorama projesi Kartal’da yükseliyor

Ödül Yapı firmasının imzası ile Aydos Panorama projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje İstanbul ilinin Kartal ilçesinde yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje toplamda üç bloktan meydana geliyor.

Söz konusu olan proje bünyesinde toplamda 96 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Aydos Panorama projesinde bulunan bloklar on beş katlı olacak şekilde tasarlanmış durumda. İnşaat aşamasında olan proje aile yaşamına uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiyor. Aydos Panorama projesindeki konutlar 2+1, 3+1 ve 5+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen 2+1 konutlar 125 metrekare olacak şekilde tasarlanmış durumda. Projede bulunan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 145 metrekare olarak yaşama kazandırılıyor. Söz konusu olan projedeki 5+1 konutlar da 250 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Aydos Panorama projesindeki 2+1 konutlar 399 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan projedeki 3+1 konutlar ise 549 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Projede bulunan 5+1 konutların fiyatları ise 979 bin TL’den başlıyor.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar Hürriyet Mahallesi’nde inşa ediliyor. Aydos Panorama projesinde bulunan konutlar Uzmanlar Caddesi Yağmur Sokak No:7’de hayata geçiriliyor.

Bahsi geçen projedeki konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.