Kategoriler
Proje Haberleri

Aydos Şehrazat satışları başladı

Aydos Şehrazat projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. İstanbul Pendik’te bulunan proje Başbar İnşaat tarafında hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje 2 bloklu olup 16 adet 3 artı 1 ve 68 adet 2 artı 1 daireler bulunmaktadır. Toplamda 84 bağımsız bölüm ile sizlere kaliteli bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Projede 16 adet 3 artı 1 ve 68 adet 2 artı 1 daireler bulunup 2 bloktan oluşmaktadır. Toplamda 84 bağımsız bölüm bulunmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 86 metrekare ile 93 metrekare arasındadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise 115 metrekaredir. Dış özellikleri; ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca kapalı garaj ve otopark mevcuttur. Çocuklar için oyun parkı bulunmaktadır. İç özellikleri ise; asansör, duşa kabin, spot aydınlatma ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır.

Aydos Şehrazat konumu hakkında

Söz konusu proje deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Sitenin konumu İstanbul’un Pendik İlçesi Sülüntepe Mahallesi’nde bulunmaktadır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra Teknopark, Viaport, Marina, Lensİstanbul Çarşı gibi birçok sosyal yaşam alanına komşuluk etmektedir. Hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın bölgededir. Ayrıca ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise deniz otobüsü, Marmaray, metro, metrobüs, minibüs ve otobüs gibi taşıtları kullanabilirsiniz. Üstelik hava alanı ve tren istasyonu yakın civardadır.

Aydos Şehrazat fiyatları ne kadardır?

Aydos Şehrazat projesinin fiyatları daire tipine ve büyüklüklerine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 86 metrekare ile 93 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 520.000 TL ile 550.000 TL arasındadır. Büyüklüğü brüt 115 metrekare olan 3 artı 1 dairenin fiyatı ise 625.000 TL’den satışa sunulmuştur. Proje Aralık 2022 tarihinde teslimi yapılması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (212) 479 02 28 ya da 0 (532) 286 20 49 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version