Kategoriler
Proje Haberleri

Aykal Park Adana satışları devam ediyor

Konut projesi Aykal İnşaat firması tarafından Adana ili, Çukurova ilçesi, Yüzüncüyıl mahallesinde hayata geçirilmektedir. Aykal Park Adana projesinde kalan son dairelerin satışları da devam etmektedir. Projede kalan son dairelerin satışları proje yönetimi tarafından satışa sunuluyor. Aykal Park Adana fiyat listesi detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Konut projesi Çukurova Yüzüncüyıl mahallesinde yer almaktadır. Adana konut projesi 1. Kalite malzemeler kullanılarak, yönetmeliklere uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca proje kapsamındaki daire içleri vestiyer, dresuar, spot aydınlatma gibi özelliklere sahiptir. Konut bloklarının yer aldığı site içerisinde ise peyzaj alanları, açık yüzme havuzu, otopark, kamelyalar gibi olanaklar da mevcuttur.

2 konut bloğundan meydana gelen konut projesinde 3 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. Bu daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tip olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda 2+1 tip daireler brüt 100 metrekare, 3+1 tip daireler brüt 170 metrekare, 4+1 tip daireler ise brüt 200 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Aykal Park Adana fiyat listesi

Projede yer alan dairelerin fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne, ve dairenin konumuna göre değişiklik göstermektedir. Konut projesinde yer alan satılık dairelere 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Projede satışları devam eden;

Brüt 100 metrekare 2+1 tip daireler 550 bin TL,

170 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 750 bin TL,

Brüt 200 metrekare alana sahip 4+1 tip daireler ise 950 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aykal Park Adana projesinde daireler krediye uygun olup, fiyatlarla lansmana özel fırsatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Proje Çukurova, Yüzüncüyıl mevkiinde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda günlük yaşamda ihtiyaç duyulan pek çok konuma da yakın mesafededir.

Ayrıca bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 062 18 90 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…