Kategoriler
Proje Haberleri

Aykanlar Trendy Uludağ Manzarası İle Satışta

Bursa Nilüfer konut projesi Aykanlar İnşaat A.Ş. firması tarafından hayata geçirilmektedir. Konut projesi Bursa İli, Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Projede daire satışları ve inşaat çalışmaları bütün hızıyla devam etmektedir. Aykanlar Trendy konut projesinde yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Daire fiyatları nedir? Bütün bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri nelerdir?

Konut projesi Nilüfer İlçesi, 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa üzerinde yükselen konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut bloğu 6 katlı olacak şekilde tasarlanmıştır.

Projede bulunan daireler yerden ısıtma sistemine sahipken her daire için özel kiler alanı mevcuttur. Aynı zamanda daireler geniş balkonlara sahip olup panoramik Bursa manzarası sunmaktadır. Her daire için 1 araçlık açık otopark da projede yer alan olanaklardan biridir. 6 katlı bloktan oluşan Aykanlar Trendy konut projesinde tek tip daire seçeneklerine yer verilmektedir. Bu daireler 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Daireler büyüklükleri brüt 180 metrekare olup, projede dubleks daire seçeneği de bulunmaktadır.

Aykanlar Trendy Daire Fiyatları Ne Kadar?

Nilüfer konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, daire büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca konut fiyatları bulunduğu cepheye ve kata göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 840 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda daire satışlarında arsa, tarla, araç takası teklifleri de değerlendirilmektedir.

Proje nerede yer alıyor?

Bursa konut projesi, Nilüfer 30 Ağustos Zafer Mahallesi’nde yer almaktadır. Pazara, markete, okullara, metroya ve otobüs duraklarına yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0543 932 65 97 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…