Kategoriler
Proje Haberleri

Aykent Green Life krediye uygun satışlar başladı

Aykent Green Life projesi çeşitli sosyal donatı alanları ve konforlu yapısı ile sizler için satışa sunulmuştur. Ordu İli, Fatsa İlçesi’nde bulunan proje Özaydemir İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Toplam 192 konuttan oluşan projede 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplam 192 konuttan oluşan 3 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 168 metrekare ile 172 metrekare arasında değişmektedir. Sitede 7/24 güvenlik, kapalı devre kamera kontrol ve kayıt sistemi bulunmaktadır. Peyzajlı ortak yeşil alanlar, yürüyüş yolları, bisiklet yolları ve kamelyalar bulunmaktadır. Ayrıca süs havuzları, yapay şelale, piknik alanları, ördek ve tavşan gibi hayvanları besleme bahçesi ve hobi bahçeleri gibi alanlar dikkat çekmektedir. Bunun yanı sıra çocuklar için oyun alanları, kum havuzu ve basketbol sahası mevcuttur. Araçlarınızı park edebilmeniz için 226 araç kapasiteli açık otopark bulunmaktadır. Üstelik market, pastane, kuaför, terzi ve kreş gibi ticari alanlar mevcuttur. 2 banyosu olup duşakabin ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca yatak odasında giyinme odası mevcuttur. Zemine laminat parke uygulanmaktadır. Bunun yanı sıra engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Aykent Green Life konumu ve fiyatları hakkında

Aykent Green Life projesi Ordu’nun Fatsa İlçesi Şerefiye Mahallesi’nde bulunmaktadır. Site doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Projede satışa sunulan büyüklüğü brüt 168 ile 172 metrekare arasında olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 450 bin TL ile 550 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca projede yer alan konutlar krediye uygun olarak satışlar yapılmaktadır.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (452) 423 14 44/0 (452) 423 31 48 ya da 0 (532) 513 25 45 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version