Kategoriler
Proje Haberleri

Aymira 1 Söğütönü satılık daire fiyatları ne kadardır?

Aymira 1 Söğütönü projesinin daire seçenekleri yüksek konfor detaylarına sahiptir. Bundan dolayı projenin sunduğu fiyat aralıkları yüksek sayılabilir. Fakat tüm daireler, firma tarafından belirlenen fiyatları hak etmektedir. Satışa çıkan daireler, brüt – net ölçülerine ve sahip oldukları fiyatlara göre şöyle sıralanır:

A – 3 + 1 Odaya sahip daire türleri:

  • Brüt 158 metrekare – Net 116 metrekaredir.

B – 4 + 1 Odaya sahip daire türleri :

    • Brüt 187 metrekare – Net 140 metrekaredir.
    • Brüt 189 metrekare – Net 143 metrekaredir.

161 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 1 milyon 690 bin 500 TL’den başlamaktadır.

192 ve 193 metrekare 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 2 milyon 016 bin TL’den başlamaktadır.

Ayrıca bu daire seçeneklerinin tümü konut kredisine uygundur. Fakat takas ile alım mümkün olmamaktadır.

Daire özellikleri nelerdir?

Bu konut projesi Aydoğanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Dolayısıyla firmanın kalitesi, dairelerin kalitesi için bir referanstır. Dairelerde akıllı ev sistemi, fiber altyapısı ve jeneratör imkanı mevcuttur. Laminant, parke, seramik zeminler ve yalıtımlı dış cephe ise diğer detaylardandır.

Aymira 1 Söğütönü projesi nasıl bir konuma sahiptir?

Bu konutlar, Eskişehir – Tepebaşı satılık daire seçenekleri arasındadır. Projenin adı ise konutların yükseldiği Yukarı Söğütönü Mahallesi’nden gelir. Söğütlü – Uludere Yolu üzerindeki proje alanı, aynı zamanda TED Koleji Okulları (Anaokulu – İlkokul – Ortaokul – Anadolu Lisesi) ile yürüme mesafesindedir. Bununla beraber Keskin Barajı’na da yakın olan daireler, Eskişehir’in en sessiz ve güvenli bölgelerinden birindedir. Aymira 1 Söğütönü projesi hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 533 484 87 81 numarasına ulaşabilir.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version