Kategoriler
Proje Haberleri

Aymira 2 Söğütönü satışa sunuldu

Eskişehir İli, Tepebaşı İli, Zincirlikuyu Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Aydoğanlar İnşaat firması tarafından inşa edilmektedir. Aymira 2 Söğütönü konut projesinde dairelerin satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Projedeki daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır?

Proje Özellikleri Neler?

Eskişehir konut projesi, Zincirlikuyu Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 4 konut bloğu ve toplam 26 daireden meydana gelmektedir. Aynı zamanda projede daireler dışında 2 adet ticari alan da yer almaktadır.

Zincirlikuyu konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. 3+1 tip dairelerin büyüklükleri brüt 126 metrekare ile 152 metrekare arasında değişmektedir.

Aymira 2 Söğütönü konut projesinde yer alan daireler yerden ısıtma, ankastre set, cam balkon, portmanto mobilyaları gibi olanaklar barındırmaktadır. Aynı zamanda görüntülü diyafon, her odaya uydu sistemi gibi imkanlara da sahiptir. Site içerisinde yeşil peyzaj alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sosyal alanlar ve hobi bahçesi gibi sosyal alanlar da bulunmaktadır. Ayrıca otomatik kapılı otopark ve 7/24 kameralı güvenlik sistemi imkanları da mevcuttur. Güvenlik kulübesi yer alan site güvenlikli olması ile oldukça güvenli bir yaşam sunmaktadır.

Aymira 2 Söğütönü Daire Fiyatları Ne Kadar?

Zincirlikuyu konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları, dairelerin büyüklüğüne göre değişmektedir. Aynı zamanda bulunduğu cepheye göre de değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 913 bin 500 TL’den başlamaktadır.

Brüt 126 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 913 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

152 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 102 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Aymira 1 Söğütönü projesinde ise 161 metrekare brüt 3+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 167 bin 250 TL’den başlamaktadır.

Ayrıca 192 metrekare brüt alana sahip 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 392 bin TL’den başlamaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Aymira 2 Söğütönü konut projesi Zincirlikuyu Mahallesi, 1527. Sokak’ta yer almaktadır. Proje konum gereği ulaşım alanları ve diğer ihtiyaç duyulan yerlere yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Ayrıca projesiyle ilgili detaylı bilgi için 0222 230 64 96 ve 0533 818 34 00 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version