Kategoriler
Proje Haberleri

Aypark Residence hemen teslim

Kartal İnşaat firmasının imzası ile Aypark Residence projesi hayata geçirildi. Söz konusu olan proje İzmir ilinin Karşıyaka ilçesinde yaşama kazandırıldı. Projede yer alan konutların çalışmaları tamamlandı. Bu yönü ile bölgedeki diğer projelerden bir adım daha öne çıkan proje bünyesinde barındırdığı söz konusu konutları hemen teslim durumunda alıcılarına sunuyor.

Projede yer alan konutlar bu yönü sayesinde beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı olan alıcıların ilgisini çekiyor. Aypark Residence projesi iki bloktan meydana geliyor. Söz konusu bloklar on dokuz katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Proje bünyesinde 217 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projede yer alan konutlar iki farklı daire tipinden meydana gelecek şekilde planlandı. Aypark Residence projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan oluşuyor. Projedeki konutlar 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırıldı. Söz konusu projede yer alan 2+1 konutlar tek bir büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanırken, 3+1 konutlar iki farklı plandan oluşuyor. Projedeki 2+1 konutlar 116 metrekare olarak inşa edildi. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 165 metrekare ve 172 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları daire tiplerine ve büyüklüklerine göre ücretlendirilmiş durumda. Aypark Residence projesinde bulunan 2+1 konutlar 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 3+1 konutlardan 165 metrekare dairelerin fiyatları ise 925 bin TL’den başlıyor. Proje kapsamında inşa edilen 3+1 konutlardan 172 metrekare olanların fiyatları da aynı şekilde 925 bin TL’den başlıyor.

Projede satışlar da tüm hızıyla devam ediyor. Öyle ki satılık olarak yalnızca üç konut kalmış durumda. Proje, toplu ulaşıma yakınlığı ile konut sahiplerini ulaşım sıkıntısından kurtarıyor. Ayrıca bahsi geçen konutlar hastanelere ve alışveriş merkezine de yakın bir konumda inşa edildi.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 0850 319 19 61