Kategoriler
Proje Haberleri

Aypark Residence ödeme planı

Katal İnşaat imzası ile Aypark Residence projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje İzmir ilinin merkezi ilçelerinden biri olan Karşıyaka’da yaşama kazandırıldı. Çalışmaları tamamlanan proje hemen teslim durumundaki konutları ile bölgedeki dikkatleri üzerine çekiyor. Söz konusu olan projedeki konutlar rezidans olarak planlanmış durumda.

Aypark Residence projesi toplamda 30 bin metrekarelik arsa alanında inşa edildi. İki bloktan meydana gelen proje modern ve yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor. Söz konusu olan proje bünyesinde 217 adet rezidans barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Aypark Residence projesinde bulunan konutların büyüklükleri ise üç farklı plandan, daire tiplerine göre değişiklik gösterecek şekilde planlanmış durumda.

Projede bulunan konutlar 2+1 ve 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan 2+1 konutlar 116 metrekare olarak hayata geçirildi. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 165 metrekare ile 172 metrekare olarak yaşama kazandırılmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan proje kapsamında hayata geçirilmiş olan konutlar daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösteren fiyatlara sahip. Aypark Residence projesinde bulunan 2+1 konutlar 660 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Bahsi geçen projedeki 3+1 konutlar ise 925 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar için 1.05 oranlı vade ile 120 ay vadeli konut kredisi kullanabilirsiniz.

Aypark Residence projesindeki konutlar Yeni Girne Cad. No: 212 Medical Park Karşısı’nda yer alıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 61 91