Kategoriler
Proje Haberleri

Ayvalık Sarımsaklı Suites satışları başladı

Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Küçükköy Mahallesinde konut projesi hayata geçirilecektedir. Söz konusu proje Kardelen İnşaat ve Siyap İnşaat firmaları tarafından hayata geçirilecektir. Proje kapsamındaki daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuş olup projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacaktır. Ayvalık Sarımsaklı Suites daire satışları başlamıştır. Daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Ayvalık konut projesi Küçükköy’de yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilecektir. Konut projesinde daire satışları başlamıştır. Konut projesinin detayları henüz belirlenmemiş olup, daire satışları tüm hızıyla devam etmektedir.

Ayvalık Sarımsaklı Suites konut projesinin tanıtımı yapılmış olup, projenin detayları henüz belirlenmemiştir. Ayrıca konut projesi denize yakınlığı ile dikkat çekmektedir.

Ayvalık Sarımsaklı Suites fiyatları ne kadar?

Ayvalık’ta yükselecek olan projede iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 1+1 ve 2+1 tip olarak tasarlanmıştır. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 55 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 520 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Ayvalık konut projesi Sarımsaklı merkezde konumlandırılacaktır. Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0232 367 90 61 ve 0552 523 49 33 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version