Kategoriler
Proje Haberleri

Azupirano Safranbolu konutları ön satışta! Müstakil ev fiyatları ne kadar?

 

Azupirano Safranbolu projesinin en önemli özelliği, sadece müstakil konutlardan meydana gelmesidir. Yaklaşık olarak brüt 110 metrekare ve net 100 metrekare büyüklüğündeki bu evler çift banyoludur. Proje alanı olarak belirlenen yer ise 30 bin metrekare yüzölçümüne sahiptir. 2 + 1 Oda sayısına sahip olacak şekilde tasarlanan konutlar henüz tamamlanmış değildir. İnşaat çalışmalarının yakında başlaması beklenen proje ön talep toplamaktadır. Açıklanan proje detaylarının dikkat çekici olması ise pek çok alıcıyı harekete geçirmiştir.

Bu konutlar Safranbolu’nun neresinde yer alacaktır?

Erkul İnşaat güvencesi ile hayata geçecek olan bu konut projesi, Safranbolu satılık müstakil ev seçeneklerinin en iyilerinden bir tanesi olacaktır. Son derece huzurlu bir bölge olan Yukarı Çiftlik Köyü projenin konumudur. Ayrıca müstakil evlerin site alanı, Bartın – Safranbolu Yolu’nun karşısındadır. Müstakil evlerin inşa edilecek olduğu yer, Karabük’ün en yeşil alanlarından bir tanesidir. Dolayısıyla Ahmet Davutoğlu Hatıra Ormanı, Beştepeler Ormanı, Çamtarla Mesire Alanı ve İncekaya Mesire Alanı gibi çok sayıda yeşil alan da aynı bölgededir. Sağlık kurumlarına, marketlere, toplu taşıma duraklarına ve okullara da kısa sürede varmak mümkündür. Hem merkezi hem de doğal bir konumda müstakil eve sahip olmak için bu proje mutlaka değerlendirilmelidir.

Azupirano Safranbolu satılık daire fiyatları ne kadardır?

Azupirano Safranbolu satılık daire seçenekleri hem krediye hem de takas yöntemine uygundur. Ayrıca fiyatlar ise yaklaşık olarak 650 bin TL civarındadır. Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyenler 0370 712 53 53 ya da 0530 109 00 78 numarasını aramalıdır.

Ayrıca Karabük ilinde hayata geçmiş olan diğer önemli konut projelerinden birkaçı şöyledir:

Happy Life Konutları

Babel Terrace Karabük

Park Flora Safranbolu

Namal Doğapark

Exit mobile version