Kategoriler
Emlak Haberleri

Babacan Central yakında satışta

Babacan Holding hayata geçirdiği projelerinde banka kredisi olmadan konut satmaya devam ediyor. İnşaat maliyetlerinin artmasına rağmen daire fiyatlarının arttırılmadığını belirten firma yetkilisi Mehmet Babacan, bu duruma rağmen sektör olarak bu yılı iyi bir durumda kapatacaklarına inandığını belirti.

Yurt içindeki durağanlığı yurt dışına açılarak çözmeye çalışacaklarını belirten Babacan, Durağan bir süreçteyiz. konut kredisi ile toplasak 2 daire satmamışızdır. Satışlarımızın çoğu firma bünyesinde yapılan vadelerle oluyor” dedi.

İstanbul, Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Babacan Premium projesinde teslimler başlarken yine Beylikdüzü’nde, E 5 üzerinde yer alan Babacan Central projesinde ise Yapı Ruhsatı alındı.

Henüz satışa sunulmayan Babacan Central projesinde konutların dışında ayrıca AVM’de yer alacak. Projenin 2019 yılı ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanmaktadır.

Firma ayrıca İstanbul, Beylikdüzü, Yakuplu’da yer alan ve denize sıfır konumda yeni bir projeye başlamak için hazırlıklarına devam ediyor. Babacan Yakuplu projesinde rezidanslar, otel, yaşam ve eğlence alanları yer alacak.

Babacan Holding, firma bünyesinde bankasız, kefilsiz ve senetle daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Babacan Premium projesinde 40 ay vade ve yüzde sıfır faiz, Babacan Port Royal projesinde ise 60 ay vade yüzde sıfır faizle daire sahibi olma fırsatı sunuluyor.