Kategoriler
Proje Haberleri

Babacan Holding hedef büyüttü

Babacan Holding, 2019 yatırımlarıyla ilgili hedeflerini büyüttü. Holding; arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile enerji, turizm ve lojistik sektörleri gibi birçok alanda faaliyetlerini sürdürüyor.

Holding, Maliye ve Hazine Bakanlığı Özelleştirme İdaresi’nden, Beylikdüzü Kavaklı sahilinde denize sıfır konumda, 60 bin metrekare büyüklüğünde arazi satın aldı. Burada inşa edilecek sahil kasabası projesi, 450 milyon liralık yatırımla hayata geçirilecek. Projede bakımevi, yeme içme alanları, otel ve yaşlılar için çeşitli sosyal donatılar yer alacak.

Holding, “Babacan Lojistik” adlı markayla da lojistik sektöründeki yatırımlarını hızlandırdı. Holding, 120 milyon lira yatırım yaparak Kuzey Marmara Otoyolu’nun yeni açılan Mahmutbey – Çatalca güzergâhında 42 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde lojistik depolama binası hayata geçirecek.

‘Yatırımda büyük hamleler bizi bekliyor’

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, holding olarak yatırımlarında vites büyüttüklerini söyledi. Babacan, 2019’u yatırım dönemi olarak tanımladıklarını ve bu yönde büyük adımlar attıklarını dile getirdi. Babacan “Yatırımlarda büyük hamleler bizi bekliyor” dedi.

Babacan, Beylikdüzü’nde inşa edecekleri yeni proje hakkında da çeşitli bilgiler verdi. Babacan, sahil kasabası konseptinde hayata geçirecekleri projeyi, yatay mimariye sahip bir şekilde inşa edeceklerini söyledi. Babacan “Türk örf ve adetlerini içinde barındıran tatil köyü modelinde tasarladığımız projemiz, doğanın ve denizin tüm güzelliklerini sunacağımız çok farklı bir kompleks yapı olacak” diye konuştu.

Babacan Holding hakkında bilgiler

Babacan Holding, arazi değerleme ve satın alma, projelendirme, üretim, satış ve pazarlama, kentsel dönüşüm, kiralama ve yönetim alanları ile enerji, turizm ve lojistik sektörleri gibi birçok alandaki faaliyetlerini 2002 yılından beri sürdürüyor. Holding, geliştirdiği yenilikçi çözümlerle dikkat çekiyor. Holding, kalite odaklı özgün iş modelleri sunuyor.