Kategoriler
Proje Haberleri

Babacan Holding’ten kadınlar gününe özel kampanya

Güvenilir ve kaliteli konut projeleri ile sektörde adından söz ettiren Babacan Holding bu kez alıcıların karşısına bir kampanya ile çıkıyor.

Yatırımcıları sürprizleri ile buluşturmaya devam eden Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı kampanyası ile kadınları dayalı döşeli ev sahibi yapacak.

Kampanya kapsamında 8 Mart ile 18 Mart tarihleri arasında Babacan Holding projelerinden konut alan kadınlara özel, satın alınan dairelerin alıcıların hayalini kurduğu mobilyalar ile döşeyecek. Babacan Holding’in Dünya Kadınlar Günü’ne özel yaptığı kampanya firma bünyesindeki tüm konut projelerinde geçerli.

Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, kampanya hakkında, “Babacan Holding olarak sunduğumuz her kampanya ile yatırımcılarımızı sürprizlerle buluşturuyoruz. Kadınların aile, iş ve sosyal yaşamdaki aktif rolleriyle hayatımızın merkezinde yer alan duruşlarından yola çıkarak hazırladığımız kampanyamız, onları en lüks mobilyalarla donatılmış bir ev sahibi yapacak. Çünkü onların hayallerindeki evin, içinde en güzel, en lüks mobilyaların yer aldığı bir ev olduğunu biliyoruz. Babacan Holding olarak onları hayalleriyle buluşturmanın heyecanı içerisindeyiz.” dedi.