Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Babacan Port Royal projesinde ilk etap teslimleri başlıyor

Babacan Port Royal projesi İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde hayat buluyor. Salgın hastalığa karşı tedbirlerin yükseltildiği saha çalışmalarında aksaklıkların önüne geçen Babacan Holding, projenin birinci etabını tamamladı. Anahtar teslimlerinin başlatıldığı projenin diğer etaplarında heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Babacan Port Royal’de akıllı sistem

İstanbul’un Küçükçekmece ilçesinde E-5 üzerine konumlu konut projesinde ilk etap teslimleri başladı. Babacan Holding imzasının taşındığı konutlarda, ulaşım kolaylığı ve merkezi konum dikkat çekmektedir. 16 bin 500 metrekarelik arsa payına sahip olan firma, projenin toplamda 814 konut ve 50 ticari alandan meydana geldiğini duyurdu.

Sıklıkla projelerini kendi arazileri üzerine kurduğu bilinen Babacan Holding, son olarak E-5’e konumlandırdığı Babacan Port Royal projesiyle ilgi toplamayı başardı. İstanbul’da en büyük sorunun ulaşımdan kaynaklı olduğu konusuna son çare olarak görülen proje, akıllı ev sistemleriyle desteklenmiştir.

İnşaat çalışmaları son hızda devam etti

Babacan Holding Üst Yöneticisi Mehmet Babacan tarafından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Babacan, projenin E-5 konumlu olduğunu hatırlatarak, özellikle ulaşımda yerli ve yabancı yatırımcıları aynı alanda toplayacaklarını bildiriyor. Taleplerde giderek artış yakalandığını söyleyen CEO, yatırımcıların taleplerinde dinamizmin yakalandığını belirtti. Bu nedenle küresel hastalık tehdidine karşı hiç durmadan inşaat alanlarında çalışmalar yapılmış ve tedbirler üst seviyeye yükseltilmiştir. Dünyayı etkileyen olumsuz koşullara rağmen ayakta kalmayı başaran sektör öncüsü verilen teslim tarihlerindeki sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyor.

Holding bünyesinde hayat bulan diğer tüm projelerde çalışmalar aralıksız devam etmektedir. Bu süreçte teslimleri hedeflenen tarihlerde halletmek ve dileyen herkesi markanın altında birleştirmek adeta şirket misyonuna dönüştü. Sektörde öncü girişimleri sürdüreceklerinin altını çizen Mehmet Babacan, sektör içinde daima yön verici bir konumda olduklarını söyledi. Dik duruşu ve profesyonel girişimleri ile arkalarından gelen pek çok şirkete yol göstermek konusunda kararlı olan Babacan, gün itibariyle Babacan Port Royal’de teslimleri başlattı.

Projede daire fiyatları

Babacan Port Royal projesinde en büyük iddia yatırımcısına kazandırma fikridir. Metro ve metrobüsün kapıda olduğu konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor. Minimum fiyatın 1+1’lerde 575 bin TL’den başladığı ancak, alıcının tercihlerine göre 1 milyon 285 bin TL’ye kadar yükseldiği bilinmektedir.

Detaylı bilgi için:

444 2 420