Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Babacan projelerinde ‘Kadınlar Günü’ne özel kampanya!

Babacan Holding tarafından İstanbul’da hayata geçirilen 4 projesinde Kadınlar Günü’ne özel kampanya düzenlendi.

Kadınları ev sahibi yapmayı amaçlayarak başlatılan bu kampanya ya Babacan Port Royal, Babacan Premium, Babacan Palace ve Prime Suites projeleri dahil edildi.

Kampanyaya göre Babacan Port Royal, Babacan Premium, Babacan Palace ve Prime Suites projelerinden herhangi birinden daire satın alan 8 kadın müşteriye Maldivler’de tatil yapma fırsatı sunuluyor.

Dünya Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen bu kampanya da 8 Mart ile 11 Mart 2018 tarihleri arasında Babacan Port Royal, Babacan Premium, Babacan Palace ve Prime Suites projelerinden daire satın alan 8 kadın müşteriye Babacan Holding tarafından Maldivler’de 5 gece muhteşem tatil fırsatı sunuyor.

Babacan Premium

İstanbul’da hayata geçirilen Babacan Premium projesinde satılık daire fiyatları 269 bin TL’den başlıyor.

Babacan Premium projesi İstanbul’da Beylikdüzü E5 yolu üzerinde inşa ediliyor. 2018 yılı Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan projede toplam 1.009 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daire seçeneklerine yer verilen proje residence, tower, terrace ve homeofficelerden oluşuyor.

Babacan Port Royal

Portekizli Addon Grup tarafından tasarlanan Babacan Port Royal projesi 5 blokta toplam 814 adet konut ve 37 adet ticari üniteden oluşuyor.

Babacan Port Royal projesinde 37 metrekare ile 212 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan satılık daire fiyatları 279 bin TL’den başlıyor.

Prime Suites

İstanbul, Basın Ekspres bölgesinde otel konforunda inşa edilen Prime Suites projesi 4 bin 500 metrekare yüzölçümlü arsa parseli üzerinde hayata geçiriliyor.

Farklı büyüklüklerdeki daire seçeneklerinin yer aldığı Prime Suites projesinde toplam 142 adet konut yer alıyor.

İstanbul’da TEM Otoyolu’na bağlantısı olan Babacan Prime Suites projesinden Atatürk Havalimanı, metro ve metrobüse kolay ulaşım sağlanıyor.

Babacan Palace

5 yıldızlı otel konseptine sahip olan Babacan Palace projesi İstanbul’da Beylikdüzü bölgesinde yer alıyor.

Babacan Palace projesinde stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 tip daire seçeneklerin oluşan toplam 248 adet
daireden meydana geliyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Babacan Palace projesinde buluna dairelerin fiyatları ise 269 bin TL’den başlıyor.