Kategoriler
Proje Haberleri

Babylon Bursa lansmanı gerçekleştirildi

Atış Yapı, Bursa’da 16 yıldır nitelikli konut üretiminde sektörün lider firmalarından biridir. Bu şirket yeni nesil otel konsepti ile yaşam alanlarını buluşturduğu yeni projesi Babylon Bursa projesinin tanıtımını gerçekleştirmiştir. Bu projede açık alışveriş ve eğlenceyi bir arada sunmaktadır. Lansmana 3 bin kişinin katıldığı dev bir katılım gerçekleşmiştir.

Babylon Bursa tanıtıldı

Bursa’nın yeni ikonu olacak proje büyük ilgi toplamıştır. Temeli 2018 yılında atılan projenin son aşamasına gelinmiştir. Proje bünyesinde otel, ofis, rezidans, marka konut, eğlence merkezleri, müze, gösteri havuzu ve konutlar yer almaktadır.  Karma konut projesi bulunduğu şehrin en büyük karma yaşam projesidir. Bu projede Downtown’da yapılan lansmanda katılımcılar eğlenceye doyarken aynı zamanda şehrin benzersiz lezzetleriyle buluşmuştur. Ortalama 250 kişilik oldukça geniş bir organizasyon ekibiyle katılımcılar keyifli saatler geçirmiştir. Ayrıca firma yetkilileri de Atış Yapı şirketinin gelecek vizyonu ve mevcut projeleri hakkında misafirleri bilgilendirmiştir.

Atış Yapı CEO’su Ahmet Atış, etkinlikte bir konuşma yapmıştır. Etkinliğin yapıldığı Downtown projesinin çok yakında konut sahiplerine teslimlerinin yapılacağını ve ortalama 1 yıl içerisinde de Bursa’nın dünyaca ünlü markalar ile Downtown Eğlence Ve Yaşam Merkezi’nde buluşacağının haberini vermiştir.

Atış Yapı Ceo’su “Zorluklardan güçlenerek çıktık”

Atış, Son zamanlarda gerek ekonomik gerekse salgın dönemi kaynaklı problemlerin içerisinden güçlenerek çıktıklarını belirtmiştir. Ayrıca, “Bu gayretlerimizin karşılığı, içerisinde bulunduğumuz tesistir. 2018’de başladığımız Güney Marmara’nın en büyük karma kullanım projesi Downtown’da bu kadar kısa sürede hiç durmaksızın çalışarak sona yaklaşmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Çok kısa bir süre içerisinde projemizin konutlarını sahipleriyle buluşturacağız.” şeklinde konuşmuştur.

Bursa karma konut projesi 25 bin metrekare büyüklüğe sahip arsa üzerinde inşa edilmektedir. Proje otel, ofis, alışveriş merkezi ve konutlardan oluşmaktadır. Daire seçenekleri olarak projede 1+1, 2+1 ve 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Konutların büyüklükleri ise 54.20 metrekare ile 123.03 metrekare arasında değişmektedir. Ayrıca daireleri dışında ofisler de projede yer almaktadır. Babylon Bursa karma konut projesi Bursa İzmir karayoluna yakın bir konumda yer almaktadır. Ayrıca proje Küçüksanayi Metro  istasyonuna, Altınşehir Metro istasyonuna da yakın bir konumda yer almaktadır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version