Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet Proje Haberleri

Bağçeşme Konakları projesinde yüzde 75 satış başarısı

Bağçeşme Konakları, Kocaeli’nin İzmit bölgesinde yükseliyor. Kavan Yapı imzalı konutlarda teslimler Kasım 2021’de gerçekleştirilecek. Satışların yüzde 75 oranlı tamamlandığı konut projesi bankaya uygun durumdadır.

Bağçeşme Konakları özellikleri

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hayat bulan konut projesi Bağçeşme Konakları, üç blok üzerinden 40 konuttan meydana gelmektedir. 2+1 ara kat ve bahçe kat, 3+1 ara kat, bahçe kat ve çatı dubleksi ile 4+1 çatı dubleksi daire tipleri bulunmakta. Projede daire boyutları 2+1’ler için 132 ila 167 metrekare, 3+1’lerde 157 ila 246 metrekare arasında değişim yaşamaktadır. Büyüklüğü ile göz dolduran 4+1’ler ise 296 metrekareden satışa sunuluyor. Geleneksel Türk mimarisinin yansıtıldığı yeni yerleşim alanı aynı zamanda modern yaşamın tüm gereksinimlerini kolayca karşılar.

Projede sosyal donatılar

Bağçeşme Konakları projesinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, fitness merkezi ve market bulunmaktadır. Güvenlik personellerince korunan alan, kameralı güvenlik sistemiyle destekleniyor. Kapalı otopark alanının bulunduğu bina içlerinde asansöre yer veren şirket; konut içleri için ebeveyn banyosu ve balkon tasarladı.

Projede daire fiyatları

Bağçeşme Konakları’nda yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygundur. 2 oda 1 salon dairelerin minimum 550 bin liradan satışı, alıcının tercihine göre 600 bin liraya kadar yükselmekteyken; 3 oda 1 salon daireler minimum 690 lira, maksimum 950 bin liradan satışa çıktı. Müşterilerin dikkatini büyüklüğü ile çabucak çeken ve ilgi odağı yaratan 4 oda 1 salon daireler ise 1 milyon 50 bin liradan açılış yapıyor. Bu dairelerde tıpkı diğerlerinde olduğu gibi alıcısının isteğine göre fiyat artışı görülebilmektedir. Kavan Yapı imzalı konut projesinde sınırı geçen satış değerleri için müşterilerin elini hızlı tutması ve banka kredisi fırsatından yararlanması gerekmekte. Teslimlerin Kasım 2021’de başlayacağı projeden ev sahibi olmak için aşağıda verilen iletişim bilgilerini kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için:

Kocaeli/İzmit

Orhan Mah. Hayat Cad. İzmit/Kocaeli

0262 344 44 45

info@kavanyapi.com

Exit mobile version