Kategoriler
Proje Haberleri

Bağçeşme Konakları satışları sürüyor

Bağçeşme Konakları projesi Kocaeli ili İzmit ilçesi Orhan Mahallesi’nde hayat buluyor. Kavan Yapı tarafından inşaatı yapılan proje alıcılarına Kocaeli’nde konak yaşamı sürme imkanı tanıyor. Proje tasarımında geleneksel Türk mimarisinin modern mimari ile sentezlenmiştir.  Konut projesi temiz bir havada, yeşillik içerisinde ve deniz manzarası eşliğinde konaklama vadediyor.

Proje özellikleri neler?

Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun, yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış konaklar alıcılarını bekliyor. Kavan Yapı’nın en yeni projesi Bağçeşme Konakları projesi büyük bir ilgi görüyor. Konut projesi toplam 3 adet konut bloğundan meydana gelmektedir. Üç konut bloğunda ise toplam  40 adet konut yer almaktadır. Söz konusu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. İzmit’te hayat bulan Bağçeşme Konakları butik bir proje olma özelliği taşıyor. Ayrıca proje dahilinde 2+1 ara kat ve bahçe katları yer almaktadır. 3+1 ara kat bahçe katı ve çatı dubleksi ve 4+1 çatı dubleksi daireler bulunmaktadır.

Bağçeşme Konakları fiyatları ne kadar?

Konut projesinde satılık dairelerin fiyatları 680 bin TL ile 1 milyon 430 bin TL arasında değişiklik göstermektedir.  132 ila 166 metrekare arasında olan 2+1 dairelerin fiyatı 680 bin TL ile 725 bin TL arasında değişiyor. Fiyatı 880 bin TL ile 1 milyon 090 bin TL arasında değişen 3+1 dairelerin metrekaresi ise 157 ila 246 metrekare arasında büyüklüğe sahip. 296 metrekare büyüklüğünde olan 4+1 çatı dubleks dairelerin fiyatı ise 1 milyon 180 bin TL’den başlamaktadır. 297 metrekare deniz manzaralı çatı dubleks 4+1 tip dairelerin fiyatları ise 1 milyon 430 bin TL’den başlamaktadır. Banka kredisine uygun olan dairelerin tesliminin ise Kasım 2021’de yapılması planlanıyor.

Tüm dubleks konakları deniz manzarası gördüğü projede bahçeler de kişiye özel. Her dairenin içinde ise standart olarak laminant parke, mutfak ve banyo dolapları mevcuttur. Ayrıca projede üçlü ankastre seti, duşa kabin ve vestiyer bulunmaktadır. Konutların bünyesinde ayrıca ebeveyn banyosu ve balkon da yer almaktadır.

Kocaeli’nde konak yaşamı

Konut projesi alıcılarına Kocaeli’de yeşillikler içinde bir konak hayatı vadetmektedir. Proje, birçok sosyal alandan yararlanma imkanı da sunulmaktadır. Ayrıca proje içerisinde açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna ve fitness salonu bulunmaktadır. Site alanında Çağçeşme Konakları sakinleri için bir market ve kapalı otopark da buluyor. Konakların güvenliği ise 7/24 kameralı güvenlik sistemi ile sağlanıyor. Sakinlerinin kendilerine ait bahçelerinde panaromik deniz ve İzmit manzarasına sahip olacağı konaklar  sahiplerini bekliyor. Ayrıca konut projesi Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Orhan Mahallesi’nde yer almaktadır.

Proje hakkında bilgi için 0262 344 44 45 veya 0537 496 46 64 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Ayrıca proje haberleri için tıklayınız.