Kategoriler
Emlak Haberleri

Bağlıca Botanik Bulvar projesinde teslimler Aralık 2021’de başlayacak

Bağlıca Botanik Bulvar projesi Ankara’nın Etimesgut ilçesinde hayat buluyor. Özkuyumcular İnşaat’ın katkılarıyla ortaya çıkan projede teslimler Aralık 2021’de gerçekleştirilecek. Kişiye özel ödeme koşullarının sunulduğu projeden yer ayırtmayı unutmayın!

Bağlıca Botanik Bulvar proje özellikleri

Ankara, başkentin son zamanların en gelişmiş bölgelerinden birisi olan Etimesgut ilçesinde yükselen konut projesi, Özkuyumcular İnşaat’ın imzasını taşıyor. 5 bin 400 metrekarelik arsa alanına sahip proje, 10 katlı tek blok üzerinde yükselmektedir. 20 daireden meydana gelen yapı tasarım planına göre her katta iki daireden oluşmaktadır. Dairelerin tamamı 4+1 olup, brüt 210 metrekare, net ise 175 metrekare boyuta sahiptir. Üç cepheli dairelerde mutfakta yeni bir yaşam alanı oluşturabilir, geniş aileler için oluşturulan metrekare boyutlarından yarar sağlayabilirsiniz. Genç odasına dahil edilen banyo ile üçe çıkan sayı, projenin tasarım sürecindeki emekleri yansıtmaktadır.

Projede sosyal donatılar

Bağlıca Botanik Bulvar projesinde sosyal alanlara önem gösterildi. Tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası ile genişletilen donatı seçenekleri, kameralı güvenlik sistemiyle takip edilmektedir. Açık ve kapalı otopark fırsatının bulunduğu proje içinde daireler merkezi uydu sisteminden yarar sağlayabiliyor. Süs havuzuyla ve yürüyüş parkurlarıyla geliştirilen peyzaj alanları yaşam sakinlerinin dikkatini çekmektedir. Bina içlerine eklenen su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör seçeneği; konutlardaki ankastre beyaz eşya, ebeveyn banyosu, ebeveyn giyinme odası, depo/kiler ve balkon alanlarıyla güçlendirildi. Kaliteden oluşan lake mobilya iç kapıları projenin değerini arttırmaktadır.

Projede daire fiyatları

Bağlıca Botanik Bulvar projesi butik konsept üzerinden yola çıkıyor. Her katta iki daireye yer veren Özkuyumcular İnşaat, yapının 3 ayrı cepheye sahip olduğunu bildirdi. Botanik Bulvar’ın ön kısmında dükkan hizmetlerine yer veren firma, alanların projeden bağımsız bir şekilde kiralanacağı bilgisini aktardı. Projede yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış olup; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Kişiye özel ödeme imkanlarının sağlandığı projede minimum daire fiyatları 1.160.000 TL’den başlıyor. Tercihlere göre değişen fiyatlar 1.200.000 TL’ye kadar yükselmektedir. Aralık 2021’de teslimlere başlayacak proje için iletişim bilgileri aşağıya bırakıldı.

Detaylı bilgi için:

Bağlıca Mah. Mermeroğlu Cad. Etimesgut/Ankara

0536 953 59 75 /[email protected]