Kategoriler
Proje Haberleri

Bağlife Konutları son fırsatlarla satışta

Bağlife Konutları projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Ankara Sincan’da bulunan proje, Bağ Life İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Projenin 9.300 metrekarelik toplam arsa alanı bulunmaktadır. Ayrıca 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu projenin 9.300 metrekarelik arsa alanı ve 7500 metrekarelik peyzaj alanı bulunmaktadır. Konutlar, 2 artı 1 ve 3 artı 1 daire tiplerinden oluşmaktadır. Projede satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 142 metrekare olmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Her daire için ayrı otopark alanı mevcuttur. Merkezi ısıtma sistemi, çift yangın
merdiveni ve bina girişleri sensörlü kapı gibi özellikleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk oyun alanları, basketbol sahası, yürüyüş yolu ve bisiklet yolu bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi, görüntülü diafon sistemi, yangın ve hırsız alarmı mevcuttur. 2 adet banyosu olup duşakabin bulunmaktadır.

Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ankastre mutfak, fırın, set üstü ocak, spot aydınlatma ve vestiyer gibi birçok özellik yer almaktadır. Laminant zemin, parke zemin ve seramik
zemin uygulanmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör, geniş koridor, rampa, merdiven, park ve korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, mutfak, oda kapısı, priz ve tuvalet mevcuttur.

Bağlife Konutları konumu hakkında

Bu konutlar Ankara’nın Sincan İlçesi Menderes Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca şehir merkezine yakın olup doğa, park ve yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yakın civardadır. Ulaşım olarak ise anayol ve caddeye yakındır. Ayrıca dolmuş, metro, minibüs, otobüs ve tren gibi toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Bağlife Konutları fiyatları ne kadardır?

Bağlife Konutları projesinde fiyatlar konut tipine ve cephesine göre değişmektedir. Projede bulunan büyüklüğü brüt 120 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 480.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca büyüklüğü brüt 142 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 565.000 TL ile 650.000 TL arasındadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (552) 876 76 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version