Kategoriler
Proje Haberleri

Bahar Konakları Eskişehir satışları devam ediyor

Bahar Konakları Eskişehir projesi lüks mimari yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Eskişehir Odunpazarı’nda bulunan proje Ünlü İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 artı 1 ve 4 artı 1 daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 189 metrekaredir. Ayrıca net büyüklüğü ise 162 metrekare olmaktadır. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Site içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun alanları, geniş peyzaj ve yeşil alanlar bulunmaktadır. Akıllı ev sistemi bulunan konutlarda elektrikli panjur, yerden ısıtma sistemi ve görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda Hilton banyo özellikli 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca bu banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Ebeveyn banyolarında ise Türk hamamı yer almaktadır. Bunun yanı sıra yatak odalarında giyinme odası mevcuttur. Ankastre mutfak, mutfak doğalgazı, set üstü ocak, spot aydınlatma, vestiyer ve şömine gibi birçok özellik yer almaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve rampa bulunmaktadır.

Bahar Konakları Eskişehir konumu hakkında

Proje, Eskişehir’in Odunpazarı İlçesi Sümer Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Ayrıca hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları yer almaktadır. 

Bahar Konakları Eskişehir fiyatları ne kadardır?

Bahar Konakları Eskişehir projesinde bulunan, brüt 189 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 2 milyon 450 bin TL’den başlamaktadır. Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (222) 335 04 44/0 (222) 225 54 44 veya 0 (505) 175 04 44 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version