Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeli Loft Çorum projesinin lüks konutları satışta

Bahçeli Loft Çorum konutları Art Plus İnşaat tarafından inşa edilmiştir. Daire türleri arasında 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 odalı daireler bulunan proje oldukça donanımlıdır. Farklı daire türlerinin sahip olduğu pek çok ortak özellik bulunur. Örneğin bu dairelerin tüm odaları gizli aydınlatmaya sahiptir. Ayrıca ada tezgaha sahip geniş mutfak, ana balkon için TV altyapısı, duşakabin ve çeşitli yalıtım detayları da bu ortak özelliklerdendir. Her bir daire türü için farklı olabilen özellikler arasında ise balkon, banyo, kiler bölmesine dair detaylar bulunmaktadır.

2 + 1 ve 3 + 1 odalı daire türleri birer ana balkon ile ikişer Fransız balkonuna sahiptir. 4 + 1 odalı daireler 2 normal balkona ve 4 Fransız balkonuna sahip olmaktadır. Banyo sayısı ise tüm daireler için farklıdır. Örneğin 2 + 1 odalı daireler tek banyoya sahiptir. 3 + 1 odalı daireler çift banyolu, 4 + 1 odalı daireler 3 banyoludur. Kiler detayı ise tıpkı ebeveyn banyosu gibi, sadece 3 + 1 ve 4 + 1 odalı dairelerde vardır.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Pek çok farklı özelliğe sahip olan bu dairelerin fiyatları da farklıdır. Akıllı ev entegrasyonu, jeneratör altyapısı ve 10 yıl garantili Jotun dış cephe boyası gibi detaylar konut değerlerini yükseltmektedir. Dolayısıyla Bahçeli Loft Çorum satılık daire fiyatları şöyle sıralanır:

2 + 1 Odalı daireler: Brüt 122 – Net 100 metrekare / 480 bin TL

3 + 1 Odalı daireler: Brüt 150 – Net 130 metrekare / 650 bin TL

4 + 1 Odalı daireler hakkında bilgi için; 0 530 458 55 24 ya da 0 242 324 34 20 numarası aranmalıdır.

Bahçeli Loft Çorum konutları nerededir?

Bahçeli Loft Çorum – Merkez’deki Bahçelievler Mahallesi’ndedir. Hitit Üniversitesi Eğitim – Araştırma Hastanesi oldukça yakındadır proje alanına çok yakındır. Ayrıca Atatürk Anadolu Lisesi ve Baha Bey Mesire Alanı da bu bölgededir.