Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeli Şehirler Sinop farklı konseptiyle satışta

Bahçeli Şehirler Sinop konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Sinop’un Merkez İlçesinde yükselen proje Urgancı Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Çerkezköy İlçesi Cumhuriyet Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede üç tip daire seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Bahçeli Şehirler Sinop kaliteli işçiliğe sahip daireleri ve villa seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Konut projesi henüz tanıtım aşamasında olup, tüm detaylar paylaşılmamıştır. Proje kapsamında 80 adet 1+1, 44 adet 2+1 tip daire yer almaktadır. Ayrıca 20 adet de 3+1 villa bulunmaktadır.

Deniz manzaralı daire villaların yer aldığı proje sosyal olanaklar bakımından da zengindir. Site içerisinde her villa için otopark alanı, modern bahçe peyzajı, açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı gibi olanaklar mevcuttur. Projede aynı zamanda kamera sistemi, otopark, güvenlik gibi hizmetlerde sunulmaktadır. Proje kapsamındaki daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 villa tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca dairelerin büyüklükleri ise brüt 60 metrekare ile 200 metrekare arasında değişmektedir. Projenin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bahçeli Şehirler Sinop konumu ve fiyatları hakkında

Konut projesi, Sinop Merkez’in Dibekli Köyü’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda Sinop Koyu’nun yanı başında yer alan proje pek çok noktaya da yakın mesafededir.

Daire fiyatları daire tipine kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

Brüt 60 metrekare alana sahip 1+1 tip daireler 249 bin 998 TL,

90 metrekare brüt alana sahip 2+1 tip daireler 370 bin TL

Brüt 200 metrekare alana sahip 3+1 villalar 870 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0366 212 41 66 ve 0506 354 29 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…