Kategoriler
Proje Haberleri

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet Mahallesi’nde yükseliyor

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet Mahallesi’nin merkeze yakın bir bölgesinde yükselmektedir. Baldaner Ekşi İnşaat’ın çalışmaları ile hayata geçen projede lüks villa seçenekleri mevcuttur. Sitede bulunacak olan villalar, türlerine göre 4 farklı sınıfa ayrılmıştır. Dolayısıyla Bahçeli Yaşam Konakları projesinin kapsamına giren konutlar şunlardır:

  • İkiz villalar

Arya Konutları (4 + 1 odalı ikiz villalar)

Senfoni Konutları (3 + 1 odalı ikiz villalar)

  • Normal (tekil) villalar

Capella Konutları (4 + 1 odalı villalar)

Armoni Konutları (3 + 1 odalı villalar)

Bu konut seçeneklerinden 3 + 1 odaya sahip olanlar yaklaşık 160.70 metrekare büyüklüğündedir. Ayrıca 4 + 1 odalı villa seçenekleri ise yaklaşık 183.35 metrekare olmaktadır. Tüm dairelerde ise ebeveyn banyosu bulunur. Otomatik panjur sistemi, şömine, açık mutfak ve akıllı ev entegrasyonu da villaların özellikleri arasındadır. Bununla birlikte ortak kullanım alanlarında açık yüzme havuzu, yeterli büyüklükte açık – kapalı otopark, basketbol sahası ve tenis kortu bulunmaktadır.

Bahçeli Yaşam Konakları nerededir?

Bu proje, 189 metrekare ile 422 metrekare arasında değişen bahçe kullanım alanları dolayısıyla adının hakkını vermektedir. Farklı villa türlerinin yükseldiği site alanı, doğal güzellikleri ile meşhur olan Şile’dedir. Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet Mahallesi’nde yer alan en lüks konutlardandır. Ayrıca yakın çevresinde Salkım Sitesi, Ertekin Sitesi ve Royal Blue İstanbul konutları mevcuttur. İstanbul – Şile Yolu, Şile Devlet Hastanesi ve otobüs durakları siteye yakındır. Ali Osman Keçeci Sosyal Bilimler Lisesi’ne ve Ahmet Yajşibey İlkokulu / Ortaokulu’na ulaşım da kısa sürmektedir.

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesinde satılık daire fiyatları nasıldır?

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet satılık daire türlerinin fiyat ortalamasını biraz geçen fiyatlara sahiptir. Ayrıca villa seçeneklerinin hiç biri takas yöntemine uygun değildir. Krediye uygun olan bu konutların fiyat aralıkları yaklaşık olarak şöyledir:

4 + 1:

  • 2 milyon 300 bin TL – 2 milyon 600 bin TL

3 + 1:

  • 1 milyon 600 bin TL –  2 milyon 300 bin TL

Bununla birlikte daha detaylı bilgiler için arayınız: 0549 803 31 45

En yeni proje haberlerini merak ediyorsanız BURAYA tıklayabilirsiniz.